Elfs od sada i online!

Za sve one koji preferiraju kupovinu u ugodnoj toploj atmosferi doma uz čašu vina stiže sjajna vijest...
Vidi originalni članak

Od danas kreacije modnog brenda ELFS-a možete kupiti i online! Potpuno redizajnirana stranica minimalističkog je dizajna i sasvim je jednostavna za korištenje. Osim što će te na njoj pronaći sve dostupne ELFS proizvode dostupna je i mogućnost kupovanja cijelog looka pa tako vaša omiljena kreacija s piste u samo nekoliko klikova možete biti vaša.

Dakako tu je i popularna lista želja na koju možete spremiti sve predmete koji vam se sviđaju te ih podijeliti s prijateljima i obitelji, opcija koja je čini nam se, idealna za nadolazeće blagdane! Blagdanski shoping sada možete obaviti vrlo jednostavno, sigurno i brzo iz bilo kojeg kutka svijeta s mogućnošću plaćanja karticama (do 6 rata), pouzećem ili virmanom, a kupljeni artikli dostavljaju se brzom
dostavom na željenu adresu. Uživajte u blagdanskoj kupovini iz udobnosti vlastitog doma!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".