Elfs lookbook

Predstavljen lookbook hvaljene Elfs kolekcije...
Vidi originalni članak

Modni dvojac Elfs izbacio je službeni lookbook za hvaljenu kolekciju koju su predstavili na ovosezonskom Bipa fashion.hr-u pod pokroviteljstvom Perwolla.

“Kolekcija se sastoji od raznovrsnih lookova, od casual izdanja do nježnih haljina i odijela za svečanije prigode. ELFS stylish muškarac nosi “podfrknute” traperice, košulje s mašnom ili kravatom, casual jakne, a za posebne prilike oblači strukirano tamno odijelo. Casual lookovi klasičnog mornarskog stila, idealni su za šetnje po St.Tropezu, među kojima se ističu kompletić prugastog topa i suknje te moderni bijeli kardigan. Moderne trendseterice oduševit će se jeans košuljom zanimljivog uzorka i trapez hlačama kao i nježnim plavim bojama na kratkim haljinicama od brokata s ovratnicima. Nježne puderaste koktel haljine, bijela čipka, kristalići boje leda te ležerni i pripijeni krojevi kao stvoreni su za posebne prigode u kojima će svaka žena pronaći nešto za sebe.” ističu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".