ELFS cruise kolekciju za savršen odmor

FOTO: Danijel Galić FOTO: Danijel Galić FOTO: Danijel Galić FOTO: Danijel Galić FOTO: Danijel Galić
Modna revija popularnog dvojca ELFS, za koju se nestrpljivo čekaju pozivnice, održat će se 26. lipnja, prvog dana BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection...
Vidi originalni članak

Te ljetne večeri pod zvjezdanim nebom, plato Gradec Galerije Klovićevi bit će najljepša pozornica za uzbudljiv modni show koji priprema ELFS. Ovogodišnja cruise kolekcija inspirirana je odmorom i bijegom od obaveza što je savršen motiv za ljetne modne kombinacije. U tu se priču odlično uklapa i it djevojka, mlada arhitektica, Nina Mia Čikeš, koja se sjajno snašla u ulozi modela najavljujući ELFS cruise kolekciju. 

Za ležeran i opušten dojam kolekcije dizajneri su se poslužili laganim materijalima kao što je šifon, a i ovo će ljeto obilježiti jake boje i printevi. Kako svaka ELFS kolekcija ima hit komad, ovog ljeta to će biti mini i maxi haljine s njihovim prepoznatljivim printom kojima razigranost daju motivi ruževa za usne, lakova za nokte i parfema. „Vjerujemo da će žene obožavati i nove luksuzne kaftane, kombinezone, negližee i retro kupaće kostime u kojima će provesti nezaboravno ljeto“, istaknuli su dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić. 
Ovo je inače druga cruise kolekcija s potpisom brenda ELFS, a njihove vjerne obožavateljice mogu dočekati ljeto u kombinacijama koje su stvorene za ljeto u gradu ili na plaži. Dobru zabavu jamči dugo toplo ljeto koje će započeti s prikazivanjem cruise kolekcija u sklopu BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection na platou Gradec Galerije Klovićevi dvori. Revija ELFS na rasporedu je u nedjelju, 26. lipnja u 21 sat. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".