Odijelo i salonke ili ležeran spoj dizajnerskih tenisica i trendi topa? Sandra Perković ovih dana pokazala dva odlična izdanja

Na Weekend Media Festivalu sudjelovala je na panelu "Sport na prvom mjestu", a njezini modni izbori nisu prošli nezamijećeno.
Vidi originalni članak

Proteklih nekoliko dana u Rovinju je trajao Weekend Media Festival kojem su prisustvovala brojna poznata lica, a među njima je bila i Sandra Perković. Vrhunska sportašica sudjelovala je na panelu "Sport na prvom mjestu", a za tu je prigodu odabrala elegantno izdanje koje se može opisati kao klasika s pomakom.

Pojavila se u bijelom odijelu koje ostavlja elegantan dojam, a odlična je alternativa haljinama i suknjama. Ovakav je komplet svevremenski i odolijeva prolaznosti trendova, a Perković ga je kombinirala s bazičnim topom u bež nijansi. I dok odijelo naginje klasici, izbor cipela je statement pa je odabrala dizajnerski par Dior salonki. Slingback model ističe se pepita uzorkom, a potpetica je idealne visine, pogotovo ako salonke birate za svaki dan. 

Osim elegantnog, naša rekorderka u bacanju diska pokazala je i izvrsno ležerno izdanje u kojem se istaknulo nekoliko trendovskih komada. Pozornost kradu tenisice, a bijeli model sa zelenim detaljem potpisuje luksuzni brend Valentino. Tenisice su iznimno popularne već nekoliko godina, a lako ih je kombinirati i uz traperice i uz haljine pa ne čudi što su pravi modni hit.

Kombinirala ih je s trapericama i bijelim pletenim topom. Top kakvog je izabrala poseban je zbog srcolikog izreza, a takvi su modeli posljednjih nekoliko sezona u modnom fokusu i dođu u prvi plan čim zahladi. Odličan su odmak od klasičnih džempera i pulovera, a proslavio ih je američki brend Khaite.

 

Njezina je kombinacija bez greške: Kompletu suknje i sakoa dodala je čizme koje ne prolaze nezamijećeno

Agentica za nekretnine na špici se istaknula izborom hlača: Tako efektan model ne viđamo svaki dan

Najprodavanija maskara s Amazona dostupna je i kod nas za 28,90 kn: Trepavicama daje volumen, izgledaju gušće i duže

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".