Elegantno izdanje Victorije Beckham s vjenčanja Nicole i Brooklyna savršena je inspiracija za svečana događanja u novoj sezoni

Dizajnerica je nosila haljinu s vlastitim potpisom čija je izrada trajala pet dana i na kojoj je radilo šest dizajnera u njezinom londonskom ateljeu
Vidi originalni članak

U vikendu iza nas, na prostranom imanju obitelji Peltz u Palm Beachu na Floridi, vjenčali su se Nicola Peltz i Brooklyn Beckham. I dok je Nicola zablistala u raskošnoj Valentino vjenčanici, Victoria Beckham, dizajnerica besprijekornog stila, za vjenčanje najstarijeg sina odabrala je vlastiti modni potpis.

Na vjenčanju je nosila svevremenski klasik kad su u pitanju haljine, slip model, svilenkast i srebrn, s nježnim čipkastim ukrasima. Iako vrlo jednostavna, haljina je izgledala fantastično, a tematski se "nadovezivala" na vjenčanicu koju je nosila Nicola. Kako je dizajnerica napisala na Instagramu, izrada haljine trajala je pet dana, a na njoj je radilo šest dizajnera u njezinom londonskom ateljeu. 

Victorijina haljina izgledala je elegantno, no bez previše "truda", a upravo je to efekt koji mnogi žele postići prilikom odijevanja, kako u glamuroznim, tako i u svakodnevnim prigodama. Kako piše britanski Vogue, tkanina je inspirirana odsjajem mjesečine na oceanu, ima metalik efekt, a francuska, ručno uvezena čipka svjetlucavoj je tkanini dala romantičan efekt. Haljina ima dozu nostalgije pa sofisticirani slip model donosi dašak glamuroznog Hollywooda četrdesetih godina prošlog stoljeća, u kombinaciji s modnim momentima koji su vladali klupskom scenom sedamdesetih. 

Ovakvo modno izdanje može biti izvrsna inspiracija za vjenčanja i druge formalna događanja u toploj sezoni. Nove kolekcije omiljenih dućana prepune su slip modela, od onih u neutralnim nijansama pa do modela u pastelnim ili jarkim bojama pa svatko u ponudi može pronaći svoju the haljinu. Ostatak Victorijinog stajlinga bio je vrlo jednostavan pa je odabrala sandale i decentan nakit.

Podsjetimo, Nicola je nosila romantičnu Valentino couture haljinu sa "šlepom", a u izboru vjenčanice pomogla joj je stilistica Leslie Fremar. Ovo vjenčanje nazivaju jednim od najraskošnijih i najbogatijih vjenčanja godine, a vjenčanica je sadržala i neke osobne detalje. Tako je mladenkina mama haljini dodala "zlo oko" kao talisman, s porukom koju je Valentino tim ušio na vjenčanicu plavim koncem, piše Vogue

Dizajnerica je odjenula i svoju dugogodišnju prijateljicu Evu Longoriju u usku crnu haljinu iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022., kao i manekenku Miju Regan, pratnju Romea Beckhama na vjenčanju. 

Nicolu je dopratio otac, uz live izvedbu pjesme "Songbird" i pratnju gudačkog orkestra, piše Vogue. Među djeverušama je bila i njezina novopečena šogorica, Harper Beckham, a djeveruše su nosile haljine dizajnera Joela Diaza. Mladoženja je na reveru nosio dijamanti ukras dizajnerice Anite Ko, inače dar svekrve, Nicoline majke.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".