Elegantan stil i tenisice? Na prekrasnim sestrama i nespojivi komadi izgledaju genijalno!

Prisjetili smo se outfita divnih sestara Kralj iz veljače 2019. - njihovi su nas stajlinzi osvojili tada, a odlična su inspiracija i dvije godine kasnije
Vidi originalni članak

Da dobar stil "ostaje u obitelji", pokazale su prekrasne sestre Kralj čijih smo se outfita iz veljače 2019. godine rado prisjetili jer su izvrsna kombinacija za prijelazno razdoblje. Sara i Ivona tada su pozirale našem Goranu Čižmešiji, a njihove ćete kombinacije obožavati, pogotovo ako volite spoj elegancije i sportskih komada.

Sestre su tada otkrile da zajedno kupuju stvari pa se, kako same kažu, "čejnđaju", no ipak je Sara ta koja je otkačenija u modnim odabirima, dok je Ivona smirenija.

- Nisam se baš sredila, ovo mi je više kao neka "uniforma". Kad je sunčano, volim biti šarena i jedva sam dočekala da se mogu ušareniti nakon tamne zimske odjeće. Uzorke nosim i zimi ispod kaputa, primjerice suknje s uzorcima, ali pod uvjetom da je sunčano. Kad još zatopli, na red dolaze jače boje, cvjetni uzorci i gole noge. Ja više volim kupovati pomalo divlje stvari, pa mi se Ivona čudi, a kasnije se i sama ohrabri nositi. Mislim da sam ja ipak malo hrabrija u toj našoj modno sestrinskoj vezi, iako sam mlađa dvije i pol godine. Starije sestre više idu na "zicer" i paze nas mlade i divlje - ispričala je Sara koja je odlično iskombinirala dizajnerske i high street komade.

Starija sestra Ivona rekla je da je odabrala prilično basic kombinaciju.

- Možda je razlog takvog odabira taj što se predugo bavim ekonomijom pa su mi i kombinacije pomalo dosadne. Nosim i ja uzorke, ali samo cvjetne - rekla je stajliš Ivona tada. 

Odlična izdanja sa zagrebačke špice potražite u galeriji

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".