Hrvatska tenisačica Donna Vekić nosi personaliziranu Diorovu torbu vrijednu 2700 dolara

Donnu Vekić u stylish izdanju fotografirao je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić prošetala je Zagrebom u outfitu koji savršeno ocrtava njezin sportski identitet. U ležernoj i cool kombinaciji Donnu je fotografirao Goran Čižmešija, a tom mu je prigodom otkrila tajnu svog super outfita. 

- Na sebi imam Nike trenirku i tenisice jer sam najčešće u sportskom izdanju. Volim jake boje, ali zato su mi kaputi uglavnom crni, iako bih nosila i one u jakim bojama - ispričala je Donna. 

Premda se za ovu prigodu odlučila za jednobojne odjevne komade, Donna priznaje kako je sklona i eksperimentiranju s uzorcima.

- Inače nosim i razne uzorke, pratim modne trendove, ali nosim samo ono što mi se svidi - rekla je.

Dodala je i kako za šetnju gradom uvijek bira tenisice, dok navečer ipak pobjede štikle, no, kako kaže, dogodi joj se da i navečer izađe u tenisicama, ali samo ako su Nike. 

Nismo mogli ne zamijetiti Donninu torbu, popularni Diorov 'tote' model za kojim su poludjele fashionistice i za koji postoji duga lista čekanja, a Donna je ima, poput Rihanne i Naomi Campbell, u personaliziranoj verziji. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".