Elegantna u svevremenskim odjevnim komadima: Anita Dujić zablistala u besprijekornoj kombinaciji

Odabrala je klasično crno odijelo, must have dodatak svakoj garderobi koji je najbolji saveznik u prilikama za koje nemate ideje što odjenuti.
Vidi originalni članak

Sinoć je u Hrvatskom državnom arhivu održan najčarobniji party i predstavljanje Službene Harry Potter kuharice – Slane i slatke čarolije. Povodom  20. obljetnice premijere prvog filma o Harryju Potteru, Lumen izdavaštvo pripremilo nam je prvo izdanje knjige Službena Harry Potter kuharica – Slane i slatke čarolije.   

Jedna od gošći na eventu bila je i Anita Dujić, čije nas je modno izdanje potpuno oduševilo, a može poslužiti kao fantastična inspiracija za elegantne i formalne prigode.

Odabrala je klasično crno odijelomust have dodatak svakoj garderobi koji je najbolji saveznik u prilikama za koje nemate ideje što odjenuti. U njemu ćete uvijek izgledati glamurozno i elegantno, a jednom kad ga dodate u ormar, nosit ćete ga godinama pa je svakako riječ o sakou i hlačama vrijednih investicije.

Vlasnica brenda nakita Juno kombinirala je odijelo s efektnim salonkama koje na prednjem dijelu imaju statement detalj. Takvi su modeli veliki hit posljednjih nekoliko mjeseci, a svoju popularnost mogu zahvaliti dizajnerskom imenu Manolo Blahnik, kao i seriji Seks i grad koja je popularizirala model Hangisi. 

Kombinaciju je zaokružila dizajnerskom trendi torbom koju sad viđamo kod mnogih ljubiteljica mode. Njezin izbor bio je model u žutoj boji, a potpisuje ga francuski brend Jacquemus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Crna od glave do pete izvrsno pristaje Sabini Glasovac: Prošetala je suknju koja je hit već godinama

Oni su najbolji duo sa špice: 'Tata mi je odabrao ovu kombinaciju. Uvijek mi on bira i uglavnom mi se svidi'

Kakve genijalne čizme nosi marketinška stručnjakinja: 'Uvijek izaberem ono što drugi ne izaberu'

Podjednako će je voljeti i plavuše i brinete: Isprobajte boju kose za koju kažu da se lako održava

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".