Elegantna kombinacija Sanje Musić Milanović, nove prve dame, za izbornu noć

Sanja Musić Milanović odabrala je suknju crvene boje, a upravo je crvena bila dio neslužbenog dress codea.
Vidi originalni članak

U izbornoj večeri u kojoj je Zoran Milanović postao novi predsjednik Republike Hrvatske, podršku mu je cijelu večer pružala supruga Sanja Musić Milanović, nova prva dama, čija nam je odjevna kombinacija odmah ukrala pozornost.

Supružnici su za ovu večer bili potpuno modno usklađeni - on se držao klasike odabravši crno odijelo, bijelu košulju i crvenu kravatu kao detalj, a Sanja Musić Milanović također se odlučila za kombinaciju crne i crvene jer je upravo crvena boja bila dio neslužbenog dress codea. Crvenu suknju sa satenskim detaljima kombinirala je s crnom bluzom i decentnim naušnicama, a make up look i frizura možemo opisati kao jednostavne i elegantne: crveni ruž i tek lagani valovi u kosi bili su njezin odabir za izbornu večer.

O odjevnim kombinacijama Zorana Milanovića već smo pisali, kad je naša modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor prokomentirala njegov odabir za zadnje sučeljavanje s Kolindom Grabar-Kitarović. Tad se odlučio za tamnoplavo odijelo i zelenu kravatu kojom je, kako kaže naša modna savjetnica, poslao poruku mira. Više o njegovoj kombinaciji, ali i onoj Kolinde Grabar Kitarović u kojoj je napravila dobar stilski potez, možete pročitati ovdje.

O stilu Sanje Musić Milanović već smo pisali ranije, a nekoliko odjevnih kombinacija u kojima upečatljivi modni dodaci vode glavnu riječ, možete pogledati ovdje.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".