Elegantna haljina i trendi čizme: Sa samo dva komada, Fani Čapalija napravila je savršenu odjevnu kombinaciju

Izabrala je čizme s glomaznim đonom i zelenu haljinu geometrijskog uzorka.
Vidi originalni članak

Otkako je prošlog proljeća otvorio svoja vrata na Morpurgovoj poljani u centru grada, splitski IZIPIZI store postao je nezaobilazna adresa svih ljubitelja odličnog dizajna naočala po prihvatljivim cijenama. Predblagdansko IZIPIZI druženje, ove godine održano je u poznatoj splitskoj pizzeriji Bokamorra, a nisu ga propustili poznati Splićani i Splićanke, među kojima je bila i Fani Čapalija

U opuštenoj atmosferi uz pizzu i koktele imali su priliku razgledati brojne novitete ovog inovativnog  francuskog brenda, ali i potražiti inspiraciju za poklone koje će staviti najmilijima pod bor. Bivša miss Hrvatske uvijek plijeni pažnju svojim modnim izborima, a u ovoj je prigodi zablistala u odličnom stajlingu sastavljenom od samo dva komada. 

Izabrala je zelenu haljinu s grafičkim uzorkom koja ima moć razvedriti i najtmurniji jesenski dan, a jednako dobro izgleda u dnevnim varijantama kad želite elegantniji outfit, kao i u večernjim prigodama.

Za dnevnu varijantu, Fani Čapalija haljinu midi dužine kombinirala je uz čizme visokih sara s glomaznim đonom. Takve su čizme popularne već nekoliko sezona, a robusni su modeli odličan kontrast elegantnim i romantičnim haljinama. 

Želite li haljinu kombinirati u formalnijim prigodama, odlično će izgledati s klasičnim salonkama ili elegantnim sandalama. 

Još odličnih izdanja Fani Čapalije pronađite u galeriji

FOTO: Arhiva Dive FOTO: Vjeko Bilota FOTO: Vjeko Bilota FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: Ivana Ivanović/Pixsell FOTO: John Pavlish FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL

 

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Za wow-efekt: Najljepše haljine do 300 kuna, kao stvorene za prosinačka druženja i poslovne domjenke

U centru Zagreba istaknuo se modnim izborom: Spoj trapezica i dolčevite nadopunio je efektnom jaknom i beretkom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".