Elegantan stil ima u malom prstu: Odvjetnica svakim modnim izdanjem potvrđuje da joj je stil besprijekoran

Vidi originalni članak

Volite li neutralne nijanse i (ne)boje poput crne i bijele, onda vam kombinacije Ane Olivari može biti izvrsna modna inspiracija. Ana je odvjetnica koja uvijek rado pozira našem Goranu Čižmešiji, a bila je i zvijezda naslovnice magazina Diva. Prisjetili smo se jednog njezinog izdanja jer su modne ideje koje je pokazala odlične za prijelazno razdoblje. 

Crna boja na njoj ne izgleda nimalo monotono i bezlično. Baš suprotno, zahvaljujući igri krojeva, uzoraka i upečatljivih dodataka, Anin stajling nije mogao proći nezamijećeno u centru Zagreba. Kratke hlače visokog struka kombinirala s puloverom zanimljivih detalja koji je pravi statement komad u ormaru, a jednako bi dobro izgledao i u kombinaciji s trapericama ili poslovnim hlačama.

- Moje zlatno pravilo šopinga je da je bolje investirati u klasičan komad odjeće koji nije uvijek dizajnerski prepoznatljiv i koji mogu kombinirati u svakoj prilici, i to godinama, nego da kupim neku skupu trendovsku odjeću koji ću nositi nekoliko puta. Kako živimo u vremenu brze mode, zna se dogoditi da neki prepoznatljivi dizajnerski komadi odjeće za nekoliko mjeseci “izađu iz mode” ili su nakon “tri nošenja” toliko viđeni da više nisu zanimljivi. Upravo zato sam skužila da je kupovanje takvih odjevnih komada neisplativo. S vremenom sam razvila teoriju: ako kupujem bilo kakav komad odjeće, onda je uvijek potrebno prvo razmisliti koliko puta ću tu odjeću nositi. Uzmem u obzir cijenu i podijelim s brojem nošenja i tako dobijem jedinični iznos po svakom nošenju. Ako je taj iznos po jednom nošenju prihvatljiv, onda je i kupnja tog odjevnog komada prihvatljiva - ispričala je Ana za Divu u jednom intervjuu, a ovu šoping-praksu vrijedi isprobati! 

U galeriji pogledajte najbolja modna izdanja Ane Olivari:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Dugo nismo vidjeli ovako cool hlače na zagrebačkoj špici: Prepišite modne ideje ljepotice super stila

Majstorica kombiniranja elegancije i ležernosti: Agentica za nekretnine u izdanju kojem je teško pronaći manu

Cheria (21) u Hrvatsku je došla prije 6 godina: 'Hrvati su dobri ljudi, najviše vole ići na kavu! I ja to isto učim!'

Stavite par kapi i miris će vas pratiti cijeli dan: Za ove parfeme kažu da su najdugotrajniji na koži

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".