Elegancija u crnom Aleksandre Dojčinović: Vlastitu kreaciju kombinira s torbom zanimljivog oblika

Na premijeri se pojavila u dugačkoj crnoj haljini Clarissa iz svoje nove kolekcije i spojila je s dizajnerskim komadima, među kojima se istaknula The Attico torba u boji fuksije
Vidi originalni članak

Premijeru filma Babylon nije propustila ni Aleksandra Dojčinović koja se u kinu pojavila u jednom od svojih najelegantnijih izdanja. Dizajnerica je izabrala haljinu s vlastitim potpisom, točnije model Clarissa koji je dio nove kolekcije. (Mala) crna haljina uvijek je dobar dodatak kolekciji, a Dojčinović nosila je model koji se ističe bočnim prorezom i sjajnim detaljem od štrasa.

Haljina prati liniju tijela i dizajnerici pristaje kao salivena, a kombinirala ju je s efektnim visećim naušnicama koje su stajlingu dale dodatnu dozu elegancije.

Outfitu je dodala još nekoliko komada s dizajnerskim potpisom. Tu je slingback model salonki kojeg potpisuje luksuzna modna kuća Saint Laurent. Modeli s remenčićem u isto su vrijeme i klasični i elegantni, a cipele koje je izabrala dizajnerica, ističe se lakiranim 'finišem', minijaturnom kopčom na prednjoj strani te kvadratnim vrhom. 

Kao kontrast crnom od glave do pete, Aleksandra Dojčinović kombinaciji je dodala clutch torbu u upečatljivoj boji fuksije, i to model koji je pravi 'mamac' za poglede. Osim zbog efektne nijanse, poseban je i zbog svog asimetričnog oblika, a potpisuje ga The Attico, talijanski brend koji je posljednjih godina posebno popularan među ljubiteljicama mode.

Minimalistička, ali efektna manikura koja će biti hit na noktima u mjesecima pred nama

Već od 3,05 eura: Na Mango Outletu traje zimska rasprodaja, provjerite super ponudu za svaki stil

Izvrstan kaput kakvog nosi Nikolina Pišek ne vidimo svaki dan: Spojila ga je sa zimskim klasicima

'Pratim trendove, ali ih se ne držim striktno. Volim kvalitetne ženstvene komade s dozom pomaka'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".