Elegancija na malo drugačiji način: Upečatljiva suknja i kratki top savršeno pristaju zgodnoj dami

Njezina ljetna modna formula podrazumijeva efektan color-block i za nju je zaslužila čistu modnu peticu.
Vidi originalni članak

Da se i na visokim temperaturama može izgledati jako chic, potvrdila je Anja Redžić, pravnica i financijska konzultantica koju je Goran Čižmešija fotografirao na špici u izdanju kojem nije nedostajalo elegancije. Fotografija je nastala prošlog ljeta, a mi se njezinim super stajlingom rado inspiriramo i ove godine.

Njezina ljetna modna formula podrazumijeva efektan color-block i za nju je zaslužila čistu modnu peticu. Satensku suknju, koja joj pristaje kao salivena, kombinirala je s kratkim topom koji se ističe volanima i jarkom, narančastom bojom, kao stvorenom za tople dane.

– Ljeto je pa sam odabrala boje. Volim nositi gotovo sve boje i uzorke, a od ravne obuće nosim jedino tenisice. Podjednako ih nosim i po gradu i u teretanu – ispričala je Anja koja je stajling zaokružila nekim od najtraženijih komada sezone. 

Izabrala je popularnu torbu sa Zarinim potpisom, prošiveni model sa zlatnim lancem, inače vrlo popularan među ljubiteljicama mode. Sandale s remenčićima elegantan su izbor za ljetne stajlinge, a model u zelenoj boji super je odmak od klasike. 

Na jedno rame je zabavnije: Nose se asimetrične haljine zbog kojih svaka kombinacija izgleda efektnije!

FOTO: Zara Asimetrična lanena haljina 39,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična midi haljina 35,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična traper haljina 35,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična midi haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična midi haljina 49,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična haljina olovka kroja 59,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična haljina cut out sa štrasom 35,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična haljina sa uzorkom 45,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična haljina cut out 19,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična haljina s uzorkom 35,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična haljina s uzorkom tie dye 45,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična haljina otvorenih leđa 17,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična haljina s uzorkom 39,95 EUR FOTO: Zara Asimetrična haljina s vezom 59,95 EUR FOTO: Zara Kratka asimetrična haljina 25,95 EUR

Ne viđa se često ovako cool kombinacija: 'Udobnost mi je prioritet, a volim miješati ležerno uz nešto elegantno'
Ovako elegantnu djevojku dugo nismo vidjeli na špici: 'Ovu kombinaciju sam odabrala jer je ljeto i poželjela sam nositi boje'
Njezina je haljina jedna od najefektnijih na špici, a nosi je uz tenisice koje trendseterice obožavaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".