Elegancija kakvu ne viđamo često: Raskošna suknja krade pozornost, a sandale su jako popularne među trendsetericama

Anja je za Divu ispričala da je velika ljubiteljica krinolini još od malih nogu, što se odražava i na njezin današnji stil
Vidi originalni članak

Anja Baraba izvanredna je profesorica na Stomatološkom fakultetu i jedan od akterica naših modnih priča sa zagrebačkih ulica čije kombinacije ne prolaze nezapaženo te ih prati niz pozitivnih reakcija. Rado je ponovno pozirala našem Goranu Čižmešiji u jednom ljetnom izdanju, u kojem je glavnu riječ vodila crna boja.

Fotografija je nastala prošlog ljeta, a mi se njezinog stajlinga rado prisjećamo i ove godine. Potvrdila je da ljeto nije rezervirano samo za jarke ili pastelne boje i šarene uzorke, već i neutralne nijanse poput bež i crne mogu izgledati fantastično. 

Odabrala je raskošnu suknju koja se ističe svojim voluminoznim krojem i visokim prorezom, a izgleda jako elegantno kad se kombinira s topom čipkastih detalja i natikačama s potpeticom koje trendseterice ovog ljeta obožavaju. Potpisuje ih talijanska dizajnerica Barbara Borghini koja stoji iza brenda Gia Borghini, nazvanog po njezinoj kćeri. Modeli u raznim nijansama osvojile su uličnu modu i društvene mreže. Anjin odabir bio je neutralan, u bež nijansi, zbog čega se lako kombiniraju i nosive su na sve u ormaru. 

– Ovu sam suknju najnovije kupila i odlučila sam je odmah odjenuti. Kombinirala sam je s torbicom koja nikako da ugleda svjetlo dana, ali uz ovaj stajling mi je baš dobro išla. Volim nositi voluminozne suknje. Zanimljivo je da sam od malih nogu zaljubljena u krinoline pa se to odražava i na moj današnji stil – ispričala je za Divu simpatična Anja koja odličan smisao za modu i jedinstvene outfite ima u malom prstu. 

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Ovaj puder svjetski je hit među vizažistima, a lako se nanosi i ostavlja savršeno glatki finiš
Šminka vam ne drži dugo i 'guli se' s lica? Stručnjaci otkrivaju glavne uzroke i kako ih popraviti
Selena Gomez proslavila je 31. rođendan u dizajnerskoj mini crvenoj haljini sa zanimljivim detaljima cvijeća

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".