Elegancija kakvu ne viđamo često: Haljinu efektnog uzorka spojila sa zelenim salonkama

Goran Čižmešija fotografirao je damu čija nas je klasika s pomakom i ljetnim prizvukom osvojila na prvu. Odličan modni trenutak zabilježen je prošlog ljeta, a idejama se i sad rado inspiriramo.
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj špici obožavamo vidjeti odjevne kombinacije koje odišu elegancijom, a jedan takav stajling prošetala je i dama koju je fotografirao naš Goran Čižmešija. Odličan modni trenutak zabilježen je prošlog ljeta, a idejama se i sad rado inspiriramo.

Njezinoj odjevnoj kombinaciji nije nedostajalo boja i uzoraka, baš onako kako priliči toplim danima. Odabrala je haljinu efektnog printa, jedan od modela za kojim je prošlog ljeta nastala velika potražnja, a hit je i ove sezone. Radi se o košulji-haljini iz Zare koju trendseterice obožavaju, što nije ni čudo, s obzirom na to koliko je upečatljiva, a opet, lagana, lepršava i elegantna.

Akterica naše modne priče zna da ljeti boja u outfitima nikad dosta pa je kombinaciji dodala zelene salonke u kojima nije mogla proći nezamijećeno, a izvrsno su se uklopile s jarkim bojama na haljini.

Kad su u pitanju modni dodaci, odabrala je jednostavan i decentan nakit, a odjevnu kombinaciju upotpunila je dizajnerskom torbom koja je hit već godinama, a mnogim se ljubiteljicama mode nalazi na listi želja.

Ako nemate ideje što nositi ovog ljeta, ukradite modne ideje ove inspirativne dame jer zna koji su ključni ljetni komadi i trendovi te kako ih kombinirati s klasikom. Košulja-haljina svakako je jedan od it komada u ormaru kojem ćete se rado vraćati svakog ljeta jer izvrsno prkosi visokim temperaturama, a idealna je za svaki dan. 

Tražite li savršenu košulju-haljinu, u galeriji ćete sigurno pronaći favorita za sebe:

FOTO: Zara Košulja haljina s ažurom 59,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 4595 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Satenska košulja-haljina s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 45,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 49,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s volanima 39,95 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 17,99 EUR FOTO: Zara Košulja-haljina od mješavine lana s pojasom 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s kopčom 15,99 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR

Modno osviještenoj voditeljici lepršava haljina pristaje kao salivena: 'Ljeto je za njih idealno, najviše ih volim nositi'
Zara nudi pristupačnije varijante mirisa koji savršeno podsjećaju na kultne dizajnerske parfeme
Svaki put nas oduševi modnim izborom: Krade pozornost u hlačama koje se ne bi svatko odvažio kombinirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".