Ekonomistica kojoj super stoji rokerski stil: "Ne kupujem online pa sam oduševljena jer dućani opet rade"

Dora Bukovac rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u outfitu koji je savršen za svaki dan
Vidi originalni članak

 

- Sredila sam se jer sam napokon izašla iz karantene pa da napokon odjenem nešto što nije trenirka, rekla je našem Goranu Čižmešiji Dora Bukovac kad ju je, nakon popuštanja mjera, fotografirao na Cvjetnom trgu u ležernoj kombinaciji koja nam se odmah svidjela. Ekonomistica Dora kaže da i inače voli rokerski stil koji joj je omiljen, a kad je riječ o trendovima, voli ih pratiti.

- Pratim trendove i baš sam sad na putu za šoping. Ne kupujem preko interneta pa sam oduševljena što su napokon otvoreni dućani jer dok ne probam, ne kupujem! 

Dora je dodala da je upravo to i razlog zašto nije ništa kupila preko interneta čak niti za vrijeme karantene. 

U galeriji pronaite još super outfita sa zagrebačkih ulica:

FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".