Ekonomistica koja izgleda kao da je sišla s naslovnice magazina: 'Imam slobodan dan pa sam se sredila za šetnju gradom'

Ivona Žarković česta je gošća naša street style rubrike, a jednako volimo njezina zimska i ljetna izdanja
Vidi originalni članak

Ivona Žarković jedna je od dama čiji stil jednostavno obožavamo! Česta je gošća naše street style rubrike, a jednako vješto kombinira zimske i ljetne odjevne kombinacije - svima je zajedničko da imaju wow-efekt! I ovog je puta pozirala našem Goranu Čižmešiji u outfitu u kojem izgleda kao da je sišla s naslovnice magazina.

Kožne hlačice, hit natikače i bijela majica: Ova ljepotica zna kako izgleda ljetni styling za čistu peticu
Ova ekonomistica zna kako upariti ultravisoke čizme s kratkim hlačicama za jesenske dane

- Imam slobodan dan pa sam se sredila za prošetati gradom, uživati na kavi nakon mora i obaviti neke stvari. Volim se odjenuti da mi je udobno, a s obzirom na to da je vruće, ovo mi je bila idealna opcija, otkrila je Ivona i dodala da se voli igrati s modom, kombinirati boje, kao i zimsku i ljetnu odjeću istovremeno.

- Volim efektne modne dodatke koji podignu svaki outfit. Ovo su mi omiljene natikače ovog ljeta jer su udobne, pašu na sve ljetne kombinacije i idealne su za grad, zaključila je ekonomistica. 

U galeriji možete vidjeti još genijalnih kombinacija koje se ovog kolovoza nose na špici:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

U Zarinom skrivenom odjelu s posebnim cijenama pronašli smo super komade i izdvojili najbolje do 199 kn:

FOTO: Zara 119 kn FOTO: Zara 119 kn FOTO: Zara 99 kn FOTO: Zara 119 kn FOTO: Zara 99 kn FOTO: Zara 119 kn FOTO: Zara 119 kn FOTO: Zara 119 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 129 kn FOTO: Zara 129 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 179 kn

Ovaj frajer kao da je sišao s modne piste: Odijelo i baloner su za čistu peticu!
On u poslovnom outfitu izgleda baš kao da je sišao s modne piste, a i torba mu je super
Jako dugo nismo vidjeli OVAKO zgodan par: Njih dvoje izgledaju kao modeli koji su sišli s modne piste

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".