Ekonomistica izvrsnog smisla za modu: 'Gotovo uopće ne nosim nakit, a najčešće biram tenisice, hlače i neki dugački kaput'

Apsolventica ekonomije Nina Sunara otkriva da joj je Instagram razbibriga, a na spremanje ne troši puno vremena jer je uvijek u žurbi
Vidi originalni članak

Kako bi se predstavila u nekoliko rečenica?

– Apsolventica sam Ekonomskog fakulteta s izraženom strašću prema poslovnom menadžmentu i marketingu. Veliki sam kavopija i slatkoljubac. Vječni zaljubljenik u modu. Društven sam tip, ali čuvam manji krug ljudi. Jako pozitivna i jednostavna.

Što ti Instagram znači, voliš li stylinge dijeliti s pratiteljima?

– Osobno Instagram doživljavam kao nekakvu razbibrigu. Važno mi je da je sadržaj koji gledam pozitivan i zabavan pa ga filtriram u skladu s tim. Obožavam lutati i istraživati nova mjesta, bilo na putovanjima, bilo u vlastitom gradu. Volim taj spoj lijepih lokacija, fotografije i mode, a Instagram je idealno mjesto za dijeljenje takvog sadržaja. Super mi je što mogu često dijeliti razne trenutke iz svoga života, a pritom opet sačuvati svoju privatnost.

Koliko se dugo spremaš? Imaš li unaprijed zacrtanu kombinaciju ili biraš spontano?

– Raspored mi je često prebukiran pa sam vječno u nekoj žurbi. To me je naučilo spremati se vrlo brzo! Kombinacije su uglavnom spontane, ali uvijek imam nekoliko komada koji su trenutačni favoriti pa nikad ne mozgam previše oko odabira.

Bez puno razmišljanja – haljine ili hlače? Štikle ili tenisice? Jarke boje ili neutralno?

– Hlače i tenisice uvijek i svugdje! Za nadolazeće zimske dane biram neutralno iako često volim osvježiti styling nekom jarkom bojom.

Kako bi opisala svoj trenutačni stil? Koliko se on mijenjao unatrag pet godina?

– Tijekom godina nisam bitno mijenjala svoj stil. Ponekad volim eksperimentirati, ali su preferencije u pravilu uvijek iste. Volim na sebi imati nešto “neobično”, ali to uvijek kombiniram s basic komadima. Gotovo uopće ne nosim nakit, a najčešće biram tenisice, hlače i neki dugački kaput. Ne izlazim bez sunčanih naočala pa ćete me teško bez njih sresti bez obzira na vremenske uvjete.

Što ćeš nositi ove jeseni i zime? Daj nam nekoliko svojih ključnih komada?

– Najradije bih čitavu zimu provela u tenisicama, ali mi moja zimogrozna priroda to ne dopušta pa su must have klasične čizmice poput Uggsica i marti. Hladniji dani su mi super zbog slojevitog odijevanja, zbog zimskih kapica i beretki. Obožavam duge kapute i balonere pa će oni ostati neizostavan dio svakog outfita, a uz njih biram traperice mom jeans kroja ili kožne hlače.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".