Efektna traper haljina i smeđi modni dodaci pun su pogodak zgodne dame: 'Inspirirala sam se Chanel stilom 90-ih'

Naš Goran Čižmešija na špici je fotografirao damu čija bi modna formula i osmijeh razvedrili i najtmurniji ljetni dan
Vidi originalni članak

Kako razbiti tmurne dane na zagrebačkim ulicama i pritom ispričati zanimljivu modnu priču, zna Doris Lenarčič, naša sugovornica koju je Goran Čižmešija fotografirao u centru grada. Zgodnu modnu asistenticu već smo imali prilike vidjeti u našoj street style rubrici, a sada je za Divu ispričala par detalja o svojem stilu.

– Ovo mi je najdraža haljina i nisam je dugo nosila, a kako je zahladilo, napokon sam je obukla. Inspirirala sam se Chanel stilom 90-ih i stavila ove lančiće oko struka – otkrila nam je.

Dugačku traper haljinu odlično je kombinirala uz smeđu košulju sa zmijskim dezenom te crnim gležnjačama na petu. Stajlingu je dodala nekoliko zlatnih lančića oko struka te tako dodala dozu elegancije. Sve je zaokružila malom smeđom torbicom preko ramena te velikim sunčanim naočalama.

 Zadnjeg puta uhvatili smo je u crno-bijeloj kombinaciji od glave do pete, a upotpunila ju je dozom crvene i omiljenim uzorcima.

– Volim se igrati s uzorcima i općenito volim vintage modu, od stila 40-tih do 90-tih, sve ovisi o raspoloženju. Volim kupovati u vintage dućanima za koje znam da nitko drugi neće nositi nešto što tamo kupim, a prvenstveno su to ženstvene stvari – ispričala je tada.

Nabilah Harron u pomaknutoj klasici prošetala špicom: 'Danas sam odabrala ovu ležernu i cool kombinaciju'
Najchic suknje koje možete nositi i na posao i za ležernije prigode
Najbolji beauty proizvodi koje mnogi poznati koriste, a ne koštaju više od 10 eura

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".