Efektna igra crvene i bijele boje: Sanja Musić Milanović u genijalnoj 'navijačkoj' kombinaciji na Europskom prvenstvu

Za tu prigodu odabrala je savršenu crveno-bijelu kombinaciju koja je pridonijela duhu samog događaja.
Vidi originalni članak

Prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović u društvu supruga i predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanović, pratila je utakmicu Hrvatske protiv Italije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Za tu prigodu odabrala je savršenu crveno-bijelu kombinaciju koja je pridonijela duhu samog događaja.

Crvene hlače trapez modela kombinirala je uz bluzu iste nijanse, a stajling je dovršila predimenzioniranim bijelim sakoom te crvenim salonkama.

Kosu je lagano uvila te prebacila preko jedne strane, a kombinaciju je zaokružila vječnim crvenim ružem, omiljenim beauty saveznikom kojeg volimo nositi u svim prigodama, a Musić Milanović često imamo priliku vidjeti kako upravo njime nadopuni cijeli stajling. 

Kombinaciji je dodala i upečatljiv nakit pa je tako odabrala veliki prsten, elegantne naušnice i srebrnu ogrlicu.

Posljednji put, za Svjetsko prvenstvo 2022., prva dama svoju kombinaciju bojama je i tada prilagodila dresu hrvatske nogometne reprezentacije i popularnim kockicama. Na tribinama se pojavila u crvenom odijelu rađenom po mjeri brenda DeLight dizajnera Ivana Friščića, ispod kojeg se nazire bijeli top. Detalj koji je privukao najviše pozornosti je kapa prve dame.

Inspirirala se trudničkim stilom Kylie Jenner: Hailey Bieber prošetala u odvažnom kombinezonu
Vogue World u Parizu: Nevjerojatan modni spektakl u srcu prijestolnice couturea
Bili smo na festivalu salse na Hvaru: Cubismo i vrhunski scenski umjetnici obilježili početak ljeta u znaku zavodljivog plesa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".