Efektna haljina za saborske klupe: Pomoćnica ministra istaknula se svojim odabirom

Klasične salonke i jednostavna crna torba odličan su dodatak stylingu
Vidi originalni članak

Ana Mandac, pomoćnica ministra gospodarstva, na saborskoj se sjednici pojavila u haljini s vrlo efektnim uzorkom i crvenim detaljima. Ovaj joj strukirani model s tri-četvrt rukavima odlično stoji, a nosi ga uz jednostavne crne salonke i crnu kožnatu torbu idealne veličine za poslovne prilike brenda Furla. Inače, Furla je nedavno svoj prepoznatljiv mini model torbe redizajnirala i promijenila logo. 

Ovaj efektan grafički uzorak odličan je odabir za haljine klasičnog kroja. Jer su dovoljno jednostavne, a onda opet upečatljive da se možete istaknuti baš poput pomoćnice ministra. 

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".