Efektan leopard uzorak u upečatljivim kombinacijama zgodnih prijateljica nikad bolje nije izgledao

Goran Čižmešija na špici je fotografirao divne prijateljice koje su nas oduševile na prvu
Vidi originalni članak

Ako volite leopard uzorak, uživat ćete u modnoj priči sa zagrebačkih ulica koju je ovih dana uhvatio naš Goran Čižmešija. Lana Kralj i Magdalena Mavrin studentice su turizma, a osim struke, zgodnim prijateljicama zajedničko je i da odličan stil imaju u ‘malom prstu’. Pokazale su izvrsno ljetno izdanje koje je baš veselo i razigrano, a za Divu otkrile par detalja o svom stilu.

– Slučajno smo se uskladile po leopard uzorku, koji nam je u zadnje vrijeme omiljeni uzorak. Najbolje smo frendice i često nam se događa da slučajno budemo usklađene. Ne razmjenjujemo garderobu jer ne nosimo iste veličine – 

Lana je odabrala upečatljive hlače popularnog uzorka i kombinirala ih s crnim crop topom te bijelim tenisicama. Dodala je i malu crnu torbicu, a stajling zaokružila okruglim sunčanim naočalama.

Magdalena se, pak, odlučila za mini suknju istog uzorka koju je uparila uz bazičnu bijelu majicu, komad koji je uvijek dobro imati u ormaru jer paše na sve kombinacije. Od dodataka odabrala je malu smeđu torbicu te bijele Adidas tenisice.

Od setova pidžama do kofera i posuđa: Najzanimljivije, ali i najneobičnije modne suradnje ovog ljeta
Najbolje britvice za osjetljivu kožu koje učinkovito rješavaju dlačice, a ne ostavljaju rane ni crvenilo
Razmišljate o šiškama ovog ljeta? Isprobajte trendi frizuru koja pristaje gotovo svima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".