Editorijal koji slavi ležernost indie stila i osjećaj divljine uklopljenim u gradski đir

Rovinj je poslužio kao odlična kulisa ovoj dizajnerici iz Istre koja nas je u novom editorijalu provela kroz ulice čarobnog Rovinja i ispričala svoju modnu priču
Vidi originalni članak

U moru minimalizma i skandinavskog stila, toplo vrijeme ipak iz nas izazove potrebu za drugačijim stilskim izražavanjem. Dolazak sunca i skidanje toplih slojeva dodatno nas mami u lakše odjevne kombinacije, nesputanost i osjećaj slobode kroz dan.

Dizajnerica Anja Stehlik svojom je kampanjom za ljeto 2018. obznanila povratak boho chicu, stilu Sienne Miller, Kate Moss, ali i omiljenom festivalskom stilu koji ljeto uvijek donosi sa sobom.

Nova Stehlik kolekcija prepuna je boho modela haljina, za dnevne i večernje prigode, koje će zadovoljiti svačiji stil od jutra do večeri. U danima kada ne želimo da nam je odjeća opterećenje, a stajlinzi laki i bezbrižni, ovakvi modeli nameću se kao najbolje rješenje.

Haljina od bijele svile u kombinaciji sa crnim obrubom od čipke ili cvjetne boho haljine u različitim printevima, samo su neki od primjera kako biti opušten, a potpuno stiliziran za brojne evente koji dolaze s toplim ljetnim večerima.

Novi editorial slavi ležernost indie stila, osjećaj divljine uklopljenim u gradski đir koji volimo. Stoga je upravo Rovnj poslužio kao odlična kulisa ovoj dizajnerici iz Istre koja nas je u novom editorijalu provela kroz ulice čarobnog Rovinja i ispričala svoju modnu priču.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".