E, ovako se nosi odijelo! Zgodna influencerica pokazala zašto obožavamo njezin stil

Ako razmišljate o kupnji odijela, Rita Rumora može poslužiti kao odlična inspiracija
Vidi originalni članak

O stilu Rite Rumore pisali smo već nekoliko puta jer nas, kako na Instagramu, tako na street style fotografijama, iznova oduševljava svojim odjevnim kombinacijama

Ništa drugačije nije bilo ni na garden partyju portala Büro 24/7 i Farmacije, gdje je influencerica isfurala genijalno odijelo s kojim je pokazala da ide ukorak s trendovima, no uvijek im doda vlastiti pečat. Odijela su ovog proljeća must have u ormaru svake djevojke, neovisno o tome radi li se o jednobojnoj klasici ili modelu s uzorkom, poput onog kakvo je izabrala Rita. S obzirom na to da je odijelo neobično, s ostatkom kombinacije bila je jednostavna - basic majica i bijele sandale savršeno su se uklopili u ovaj cool outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".