Dvostruka doza stila: Ove djevojke toliko su različite, a obje tako stylish!

Duga cvjetna haljina je ljetni 'must have', a za curke koje nisu taj tip - T-shirt i traperice uvijek funkcioniraju
Vidi originalni članak

Ove dvije cure isfurale su odlične stylinge za tople ljetne dane i ležerne šetnje gradom. Dama s lijeve strane nosi jednu od najjednostavnijih kombinacija koje zapravo najviše volimo. T-shirt, poderane traperice i bijele tenisice jednostavno ne mogu izgledati loše. Još ako na majici, poput ove djevojke, imate neki cool print ili poruku, petica iz stila vam je zagarantirana. Efektna crna torba odličan je dodatak, a s retro sunčanim naočalama stvarno nema greške. 

U potpuno drukčijem, ali jednako stylish izdanju pojavila se njena prijateljica. Čim ljeto pokuca na vrata iz ormara vadimo omiljene duge haljine, sve sa cvjetnim printom, lepršavo i lagano. Crvena cvjetna haljina ovoj ljepotici stoji baš dobro, a sviđa nam se i kako ju je uparila na pomalo neobične cipele, zlatni model s debelim džonom. 

Ne dajte da vas sniženja previše zavedu. Evo kako šopingirati na sniženjima:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".