Dvostruka doza stila: Ovaj par sa špice svima je održao modnu lekciju

Zagrebačkom špicom njih dvoje prošetali su u baš dobrim kombinacijama
Vidi originalni članak

Par sa Cvjetnog trga izgleda baš chic! Ljepotica nosi bijelu čipkastu haljinu koja je baš pravi ljetni model. Kombinirala ju je s jednostavnim zlatnim sandalama s visokom potpeticom i vrlo popularnom Chloe torbicom. Mini model 'Nile Bracelet' obožavaju brojne fashionistice, a ona nosi ljubičasto sivu koja će se dobro uklopiti u svaki styling. Torbicu možete nabaviti u online shopu Net-a-porter.com, a stoji 1190 eura. 

U društvu je frajera koji nosi provjerenu mušku kombinaciju za ljeto, koja može biti i za opušetene prilike, ali i neki fancy event. Nema greške s ovakvim stylingom - jednobojne bermude u paru s mokasinkama i upečatljivom košuljom, uvijek izgleda dobro!

Koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".