Dvije zgodne i stylish cure najavile veliki proljetni trend: Izgleda cool, no neće se svima svidjeti

Kožno od glave do pete izgleda odlično, a to znaju i trendseterice koje je u Parizu fotografirao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Sigurni smo kako već imate isplaniranu odjevnu kombinaciju za prvu kavu u gradu. Međutim, ako još uvijek niste pronašli the outfit, možda vas inspiriraju fotografije našeg Gorana Čižmešije sa super stylinzima koje je fokao za vrijeme posljednjeg Tjedna mode u Parizu

Ovog smo puta izdvojili dvije trendseterice koje su, svaka na svoj način, isfurale kožne komade od glave do pete i time najavile novi trend. 

Prva je fashionistica odabrala crnu midi suknju i kombinirala je s kožnim sakoom, a look je zaokružila zanimljivim detaljima. Odabrala je popularnu "izgužvanu" Bottega Veneta torbu i kombinirala je s prugastim salonkama, dok su pozornost ukrale efektne čarapice, a ovaj odvažan spoj ne bi se svatko usudio kombinirati. Kombinaciju je zaokružila bucket kapom, velikim trendom koji je podijelio mišljenja, no ona ga je super uklopila u outfit. 

Osim što je odabrala kožno od glave do pete, ali u narančastoj boji, druga je fashionistica kombinaciju također nadopunila torbicom s Bottega Veneta potpisom, što samo dokazuje njihovu popularnost. Odabrala je efektan plavi model, a kožnom je odijelu dodala New Balance tenisice i pokazala da su one i dalje jedan od omiljenih odabira te da se mogu nositi u različitim prigodama, a ne samo za casual izdanja. 

U galeriji pogledajte street style izdanja zbog kojih smo se osjećali dobro, a sigurni smo da ćemo uskoro - opet!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".