Dvije Splićanke, jedna haljina - koja je bolje nosi?

Obje znaju koji je trend sezone
Vidi originalni članak

U čarobnom ozračju Tvrđava Sv.Mihovil i Barone započeo je Šibenik Dance Festival. Jedinstveni plesni spektakli pod zvjezdanim nebom očaralo je i brojne osobe društvenog života, između ostalih, Jelenu Rozgu i Anamariju Asanović koje su za ovu prigodu izabrale jako slične odjevne kombinacije. Obje dame odabrale su elegantne damske haljine spuštenih ramena, a outfiti su im se razlikovali tek u modnim dodacima.

Jelena Rozga crnu je haljinu kombinirala sa Saint Laurent sandala "Classic Jane Bow", čija je cijena na sniženju oko 400 eura, a kosu je stilizirala u lagane uvojke. 

Anamarijina je haljina bila nešto opuštenija, no i dalje jako glamurozna. Ona joj je dodala natikače na petu i skupocjenu torbu Lady Dior čija se cijena kreće od tri tisuće eura na dalje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".