Dvije Splićanke i jedne hlače kojih je mnogima dosta: Koja ih ljepotica bolje nosi?

Radi se o hlačama iz Zare koje podsjećaju na trenirku
Vidi originalni članak

Crna hlače s crvenom i bijelom prugom s bočne strane jedan je od onih komada oko kojih se vode vječne polemike - ili ih volite ili ne, s njima jednostavno nema između.

Ipak, trendseterice su prigrlile ovaj trend pa ih nerijetko viđamo na gradskim ulicama, a ove su ih dvije ljepotice isfurale jako slično i mi se ne možemo odlučiti koji nam je styling bolji, već zaključiti da najbolje pristaju uz basic komade. 

Prva ih je dama kombinirala uz bijelu majicu i crvene tenisice, a dašak elegancije dodala je glomaznim zlatnim naušnicama, dok je cool efekt postigla izborom naočala s reflektirajućim staklima. 

Druga se ljepotica odlučila za crnu majicu i bijele tenisice, no sve je zaokružila traper jaknom. I ona je odlučila styling učiniti elegantnijim pomoću modnih dodataka pa je odabrala popularne ring naušnice i klasične crne naočale. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".