Dvije saborske zastupnice i dva upečatljiva stylinga: Evo što modna savjetnica kaže o njima

Dubravka Prpić Znaor pohvalila je odjevne kombinacije Sanje Radolović i Sabine Glasovac
Vidi originalni članak

Sanja Radolović i Sabina Glasovac sudjelovale su na SDP-ovoj konferenciji za medije o obrazovanju, a za tu su prigodu odabrale odjevne kombinacije koje je pohvalila naša modna savjetnica i modna urednica Dubravka Prpić Znaor. Rekla nam je da je, kroz rad na edukacijama o odijevanju, primijetila da neke žene smeta što izgledaju premlado pa ih muški kolege doživljavaju nezrelo.

- Odijevanjem "popravljaju" taj dojam, uglavnom tamnijim, zagasitim tonovima i klasičnim krojevima. Styling Sanje Radolović je dobar primjer bordo haljie koja imitira kroj sakoa, kako si dodati notu zrelosti, a opet izgledali moderno, rekla je Prpić Znaor i dodala da je haljina klasične forme naglašena struka, sa kragnom i remenom u istom tonu, dobra i praktična varijanta za poslovni stil, ne samo u uredu, već i u javnim političkim prigodama.

- Pohvala i za salonke, klasične bež, koje su ideale za niz prigoda, upravo radi neutralnosti tona. 

Modna savjetnica osvrnula se i na odjevnu kombinaciju Sabine Glasovac, česte gošće naše modne rubrike:

- Još jedna boja, jarka fuksija, u stilskoj režiji dame koja je definitivno jedna od najbolje odjevenih žena u Saboru i ima izgrađen poslovni stil. Boje privlače pozornost, njih koristimo kad želimo da nas netko primijeti, posluša, da mu pažnja ne skrene brzo. 

Da bi kombinacija bila nešto umjerenija, Glasovac je dodala crnu bluzu i salonke.

- Velika mašna na bluzi simbol je ženstvenosti u svijetu poslovnog odijevanja koje su uvele direktorice još u osamdesetima. U to doba, žena je ušla u korporativni svijet, na pozicije na kojima su do onda bili samo muškarci te mašnom oko vrata, odjevena u strogi sako s velikim ramenima, ponosno istaknula da ima i onu nježniju stranu.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".