Dvije prijateljice sa zagrebačke špice nose idealne ljetne kombinacije: Kopirajte ih od glave do pete

Postoje ti neki ljetni komadi koji nikada ne izlaze iz mode, a djevojke to itekako znaju
Vidi originalni članak

Curke su od glave do pete zaslužile samo pohvale za svoje stylinge. Odmah bismo kopirali njihove odlične kombinacije. Čim stigne ljeto, prugice su odmah prve na listi najtraženijeg uzorka. Crnka s lijeve strane bluzu bez ramena s prugicama iskombinirala je na najbolji mogući način - uz traper minicu, trendi tenisice i malu torbicu. Sunčane naočale koje ima, već su neko vrijeme apsolutni hit među djevojkama, a ovaj retro Ray-Ban model, baš joj dobro stoji. 

Njena prijateljica odlučila se za romantično izdanje u čipkastoj haljini. Haljine A-kroja za ljeto su idealne, jer su praktične, nisu uske, pa vam u njima neće biti vruće, a ako su od prirodnog materijala, onda nemate brige. Svoju žuto-bijelu uparila je na cool natikače i malu smeđu torbicu. Cure, odlične ste! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".