Dvije prijateljice pokazale kako bajkerska jakna savršeno funkcionira u različitim stilovima

Goran Čižmešija fotografirao je dvije dame koje izgledaju kao da su došle iz neke svjetske modne metropole!
Vidi originalni članak

Jedna je inžernjerka elektrotehnike, druga modna blogerica i stilistica, a ono što im je zajedničko upravo je ljubav prema modi. Danira Senjak i Marina Abramović dvije su prijateljice koje se uvijek rado nađu ispred foto objektiva našeg Gorana Čižmešije

Ovog su puta obje pozirale u jednom vječnom komadu svakog ormara - crnoj kožnoj jakni, a svaka ju je isfurala na svoj način. Danirinu potpisuje high street brend Mango, a kombinirala ju je s dolčevitom iz istoimene trgovine, suknjom i cipelama iz Zare te vintage Chanel torbom. Za svoju je kombinaciju rekla: 

Volim točkice i crno-bijelu eleganciju, no nebesko sivilo sam morala razbiti cipelama koje obožavam. Kupila sam ih upravo zbog boje i jedina su zelena stvar u mom ormaru. Volim hrabre detalje i flap torbicu u koju stanu vrući kroasani. Volim kroasane, ali cipele ipak volim više!

Marina se odlučila za "frajerskiju" kombinaciju pa je Zarinu jaknu kombinirala uz majicu, torbu i hlače, također s potpisom ovog popularnog brenda, a sve je zaokružila čizmama iz Manga i Stradivariusovom kapom. Marina je otkrila: 

Odjenula sam ovu kombinaciju zato što je spoj crne i smeđe oduvijek – da ili ne. Meni se definitivno sviđa, a i podsjeća na čokoladu bez koje mi ne prolazi dan, pa sam još i više za “da”.

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".