Dvije ljepotice sa zagrebačkog Adventa: U detaljima je dobar stil

Prijateljice su prošetale centrom grada, a nama su za oko zapeli njihovi modni dodaci
Vidi originalni članak

Da se u detaljima krije dobar stil, to već svi znaju, a ove su nas djevojke ponovno na to podsjetile. Zima uvijek predstavlja najvećeg modnog neprijatelja, jer nam postaje važno samo da je toplo. Onda glavnu ulogu preuzimaju "statement" komadi, šalevi, kape, nakit, torbice i cipele. 

Djevojke su dokazale kako itekako možete biti stylish, a da vam ne bude hladno. Ovaj nude kaput sa trendi krznom na kragni i rukavima, odličan je odabir, a lijeva ga je ljepotica iskombinirala s jarkoplavim naušnicama i smeđom torbicom. Druga mlada dama odjenula je klasičan sivi kaput, a kombinaciju upotpunila prugastim šalom i trendi torbicom sa zakovicama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".