Dvije divne kombinacije jedne stylish trudnice!

Prevoditeljicu Ivanu Ostojčić naš Goran Čižmešija dva puta je fotografirao u super stylinzima
Vidi originalni članak

Da i buduće majke mogu itekako biti stylish, bez da im bude neudobno, Ivana nam je dokazala u dvije varijante - jednoj za šetnju gradom i drugoj za dan prepun obveza. 

“Nosim kapu Zara, naočale Dolce & Gabbana, kaput Vivienne Westwood, šal sam otuđila mužu, haljinica H&M je stara, poklon od frendice, a idealna mi je za ove dane kad u ništa više ne stanem. Torba je Chloe, čizme su N21, a rukavice sam kupila u jednom malom rukavičarskom obrtu u Maksimirskoj koji ih valjda još jedini u gradu radi. Ulovio si me između prenatal yoge i posjeta roditeljima.”

 S istom torbicom i čizmama Ivanin drugi styling malo više je casual i super za dane kada ima puno obveza. ž

“Nosim kapu i vestu Zara, naočale Thierry Lasry, kaput Siscia, traperice Diesel, torbu Chloe i čizme N21. Idealan outfit za radni dan prepun obaveza.”

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".