Dvije djevojke u zelenom prošetale gradom: Kome bolje stoji opuštajuća boja?

Zelena budi sva osjetila, a dvije dame odlučile su se za dominaciju zelene. Jedna nosi haljinu, dok druga šeće gradom u kombinezonu.
Vidi originalni članak

Zelena je boja koja paše uz gotovo sve, a dvije dame su za šetnju gradom odlučile upariti zelenu i smeđu.

Dama sa sladoledom odlučila se za dugačku haljina s lepršavim valovima i remen s predimenzioniranom okruglom smeđom kopčom. Svoj romantičan izgled ukrasila je sunčanim naočalama i bijelim tenisicama te dodala pletenu okruglu torbicu koja je pravi hit. Ove sezone pletene torbice dolaze u svim oblicima, a jednako dobro stoje na dnevni look, kao i za večernji izlazak. 

Druga djevojka se odlučila za dugi zeleni kombinezon s naramenicama u kombinaciji sa smeđom torbom zmijskog uzorka te smeđim sandalama s remenčićima.

Tko nosi bolje boju prirode?

Pogledajte kakav stil njeguje Josipa koja već četiri godine živi u  Münchenu:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".