Dvije dame, jedan trend - koja bolje nosi ovu romantičnu i trendi haljinu?

Doznali smo gdje i po kojoj cijeni možete kupiti ovaj hit komad
Vidi originalni članak

Nerijetko se dogodi kako špicom prošetaju dame u jednakim haljinama. To nije ni čudo, s obzirom na činjenicu da većina nas ipak kupuje u high street trgovinama. No, to se ne treba nužno gledati kao nešto loše. Dokaz tome su ove dvije dame koje su pokazale kako je ključ u detaljima te da jedna haljina može izgledati potpuno drugačije, ovisno o tome s čim se nosi. 

Ovu smo haljinu već mnogo puta vidjeli na Instagramu, a izgleda kako je hit i na zagrebačkim ulicama. Riječ je o modelu iz H&M-a koji se trenutačno ne nalazi na sniženju, već se prodaje po cijeni do 60 eura.

Prva dama iskombinirala ju je uz plavu torbicu i crne sandale na vezanje, dok je kosu svezala u ležeran rep, a točka na "i" bile su naočale s metaliziranim odsjajem, koje su ove sezone veliki hit. 

Druga je dama odlučila nježno plavoj haljini dodati torbicu boje fuksije, što je ove sezone veliki hit te platforme sa zlatnim detaljima. Od sunca ju je zaštitio šešir, koji je ujedno poslužio i kao odličan modni dodatak! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".