Dva različita karirana uzorka ova dama sa špice isfurala je odlično

Svi jesenski modni hitovi na jednom mjestu
Vidi originalni članak

Ulice su već danima preplavljene balonerima, kožnim jaknama i laganim kaputima jesenskih boja, a nas posebno raduje kada se ti odjevni komadi pojave u nekom od omiljenih uzoraka. Time nas je počastila ova dama prošetavši zagrebačkom špicom u odvažnoj kombinaciji s duljim kariranim balonerom. 

Jesenskim nijansama i kariranim uzorkom ova je lijepa dama objedinila u jedan outfit sve što vam treba za stylish jesen. Gležnjače brušene kože u boji devine dlake najtraženija su obuća ove sezone, dok su karirane hlače izvrstan odabir za svaki poslovni look. Midi baloneri već su nekoliko prijelaznih sezona glavne zvijezde odjeće za van, a ova karirana verzija izgleda odlično. 

Ipak, posebno nam je za oko zapelo hrabro i odvažno kombiniranje dvaju različitih kariranih uzoraka koje nam se inače može činiti nespojivim, ali kad žena zna, onda to izgleda ovako. Tomu je još dodala i torbu s uzorkom zmijske kože i pokazala da s uzorcima stvarno voli eksperimentirati. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".