Dva potpuno različita stila i puno lijepih riječi

U trećem videu iz našeg serijala "Žena je ženi - DIVA!" upoznajte Martinu Matušin i Manuelu Svorcan
Vidi originalni članak

Niz videa u kojima potičemo na lijepe riječi među ženama, nastavlja se s pjevačicom, glumicom i voditeljicom Manuelom Svorcan i Martinom Matušin koja se bavi integriranim komunikacijama. Djevojke imaju potpuno različite stilove. Martina u klasičnoj crnoj kombinaciji od glave do pete s odličnim minimalističkim detaljima, a Manuela u šarenoj majici i čizmama i "statement" suknji. 

Da je "mix and match" uvijek dobra ideja dokazala nam je Manuela, uz čiju vrckavu osobnost potpuno pristaje baš ova kombinacija, a za oko će vam sigurno zapeti njene preslatke gležnjače za koje priznaje da su je na nedavnom putovanju u Škotsku spasile od kiše. 

Martina kaže da rijetko odstupa od "all black" kombinacije, a ovaj put sve je začinila super prstenom koji je suvenir s njenog posljednjeg putovanja i velikom smeđom torbom. 

Što su djevojke rekle jedna o drugoj pogledajte u našem videu...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".