Dva frajera, dva različita outfita: Jedan u potfrknutim trapericama, a drugi u traper jakni

Dečki znaju kako od cool komada dobiti super kombinacije za svaki dan
Vidi originalni članak

I frajeri imaju što pokazati ovih sunčanih, zimskih dana, a nama je teško odlučiti čiji je outfit za prijelazno razdoblje bolji jer su obojica iskombinirala cool komade i dobili stylish kombinacije za svaki dan. 

Prvi frajer kojeg je "ulovio" naš fotograf isfurao je potfrknute skinny traperice te nas time vratio na "vječnu" polemiku - trebaju li muškarci nositi traperice na taj način ili ne? Kombinirao ih je s plavim puloverom, a ispod njega provirivala je košulja cool uzorka. Njegove tenisice odlično su se uklopile u outfit, a šarena šilterica prava je zvijezda kombinacije!

Drugi frajer odlučio se za traper jaknu koju je spojio s pletenom dolčevitom i crnim uskim trapericama. U odabiru modnih dodataka bio je jednostavan pa se odlučio tek za pilotske Ray Ban naočale i odličan kožni ruksak! 

 

Prošetali smo gradom i provjerili koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode poput uvijača za trepavice, pegle za kosu, rašpice... 😄 I moramo reći da smo se iznenadili, osim što je vikler postao - četka za kosu! 😂 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".