Đurđu Tedeschi rijetko vidimo u Zagrebu: Prisjetili smo se jednog njezinog elegantnog stajlinga

Jedno izdanje Đurđe Tedeschi može biti odlična ideja za elegantan stajling kojem ne možemo pronaći manu
Vidi originalni članak

Đurđa Tedeschi svakim svojim stajlingom potvrđuje zašto je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Ako nemate inspiraciju što odjenuti za šetnju gradom ili druženje, možete se inspirirati njezinim elegantnim izdanjem koje je naš Goran Čižmešija prošlo proljeće zabilježio na zagrebačkoj špici.

Zvijezda stajlinga bio je crni baloner ispod kojeg se nazirala haljina cvjetnog uzorka, jedna od onih modela koji odlično funkcionira kroz cijelu godinu. 

Dizajnerski je kaput kombinirala uz crne kožne gležnjače koje su super dodatak svakoj kolekciji. Lako se kombiniraju uz sve u garderobi, a s obzirom na to da je riječ o klasiku, nosive su godinama. I ovog je puta naglasak bio na modnim dodacima - izabrala je torbu koja se može opisati kao "pomaknuta" klasika, a tu je i njezin zaštitni znak, pokrivalo za glavu.

Đurđa Tedeschi, inače velika ljubiteljica plesa, posebno tanga, uvijek nalazi svoje mjesto na listi najbolje odjevenih Hrvatica. Njezin je stil jednom prilikom prokomentirala modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor koja je istaknula kako Tedeschi zna što je sklad i uravnoteženost proporcija, no istovremeno je očita kreativna igra s pomakom.

Dodaje da se drži stabilnih modnih pravila, ne vrluda stilski i dokaz je sigurnosti u vlastiti stil. U njezinom je ormaru, kaže Prpić Znaor, uglavnom prisutna crna, no ima i plave, bijele i smeđe te tu i tamo pokoje jarke boje. Savjetnica je ukazala i kako Tedeschi očito uživa u odijevanju te je svjesna da je ono mnogo više od mode. Stilska igra, naime, daje neku posebnu, intimnu energiju koja se vidi "na kilometre".

U galeriji smo izdvojili najljepše kombinacije Đurđe Tedeschi:

FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Goran Mehkek/PIXSELL FOTO: Marko Prpić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell

Stajliš, a ležeran outfit idealan za vikend: 'Konačno je zatoplilo i poželjela sam obući suknju'
Prisjetili smo se genijalnog stajlinga Olje Vori: 'Danas sam crnu odabrala jer mi se sviđaju ovi odjevni komadi'
Atraktivna dama u kombinaciji kojoj ne možemo pronaći manu: 'Volim boje i miks uzoraka'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".