Đurđa Tedeschi pokazala zašto je prava modna ikona: Crnu haljinu nadopunila trendi i zanimljivim modnim dodacima

Umirovljena sutkinja velika je ljubiteljica mode, što možemo vidjeti i po njezinim stajlinzima koji nas uvijek iznova inspiriraju
Vidi originalni članak

Ovog je vikenda u Dubrovniku održana premijera predstave "Grižula" Marina Držića na 71. Dubrovačkim ljetnim igrama. Grižulu nije propustila ni velika ljubiteljica kulturnih događanja, Đurđa Tedeschi, koja je ovom prigodom pokazala još jedan odličan outfit i dokazala da se s razlogom nalazi na listi najbolje odjevenih dama.

Umirovljena sutkinja vječna je modna inspiracija, a svakim svojim outfitom pokazuje zašto od nje možemo učiti o stilu. I ovog je puta, kao što je najčešće i imamo priliku vidjeti, odabrala crno od glave do pete. 

Iako all black kombinacije mnogi smatraju monotonima, velika zaljubljenica u modu zna kako napraviti da takvi stajlinzi izgledaju efektno. Odabrala je dugačku, poluprozirnu haljinu od tila i kombinirala je s omiljenim ljetnim parom obuće mnogih fashionistica - špagericama. Pozornost je stavila na modne detalje - odabrala je mrežaste rukavice, "zgužvanu" torbu koja je ovog ljeta apsolutni must have, a umjesto šešira koji su njezin zaštitni znak, stavila je crni rajf. 

Još genijalnih kombinacija umirovljene sutkinje pronađite u galeriji:

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo prošetali Stradunom: U ljetnim izdanjima kao da su sišli s naslovnice časopisa
Dame u crnom: Đurđa Tedeschi, Jadranka Sloković i Josipa Lisac imaju bezvremenski stil
Đurđa Tedeschi i Josipa Lisac: Samo ove dvije dame mogu nositi tako jedinstvene stylinge!
Đurđa Tedeschi ponovno najposebnija: Ovakav look samo ona može nositi!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".