Đurđa Tedeschi oličenje je stila i u obući koju mnogi ljeti ne odobravaju

Još jedanput očitala modnu lekciju
Vidi originalni članak

Jedna od gošći afterpartyja nakon izvođenja dramske premijere "Viktorija od neprijatelja" u Parku umjetničke škole u Dubrovniku bila je i Đurđa Tedeschi. Ova nam je dama još jedanput pokazala kako dobar stil ne poznaje godine pa je u osmom desetljeću života zasjenila i mnogo mlađe dame. Ostala je vjerna crnoj boji koju je odjenula od glave do pete - haljinu s predimenzioniranom mašnom kombinirala je uz zanimljiv šešir te upečatljive naušnice, a pažnju je privukao i njezin izbor odjeće.

Naime, odlučila je obuti čizme koje se stilski savršeno uklapaju u ostatak odjevne kombinacije, no mnogi ih ne odobravaju u vrućim ljetnim danima. 

Ipak, na njoj izgledaju besprijekorno te je još jednom svima očitala modnu lekciju! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".