Đurđa Tedeschi ni na Stradunu ne odustaje od vrtoglavo visokih potpetica

Izabrala je upečatljiv model u kojem smo je imali priliku vidjeti već nekoliko puta
Vidi originalni članak

Đurđa Tedeschi i ljeti dokazuje da je prava modna ikona - dubrovačkim ulicama prošetala je u još jednoj kombinaciji kojoj apsolutno ne možemo pronaći manu. Iako je ljeto, odlučila se za crno od glave do pete, a ono joj pristaje fantastično.

Lepršava haljina na točkice osvježena je neobičnim kimonom, a i ovog se puta umirovljena sutkinja odlučila za cipele s vrtoglavo visokom potpeticom koje smo imali priliku već nekoliko puta vidjeti. Krase ih statement šiljci pa definitivno nisu komad koji bi svatko isfurao. Nije se odrekla ni svog zaštitnog znaka, upečatljivog šešira, pa je izabrala jedan kojim se definitivno ističe u masi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".