Đurđa Tedeschi još jednom pokazala zašto je prava ikona stila: Odličan baloner kombinirala s neobičnim čizmama

Otvorenje izložbe berlinske galerije Société nije propustila ni umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi
Vidi originalni članak

Sinoć je u centru Zagreba, u Dežmanovoj ulici svečano otvorena prva pop up izložba berlinske galerije Société koja je okupila brojne zaljubljenike suvremene umjetnosti, umjetnike i kolekcionare, među kojima je bila i Đurđa Tedeschi. Umirovljena je sutkinja još jednom pokazala zašto je prava stilska ikona čija niti jedna odjevna kombinacija ne može proći nezamijećeno. 

Na otvorenju izložbe pozornost je ukrao njezin genijalan baloner patchwork stila na kojem se spajaju različiti cvjetni motivi. Kombinirala ga je s crnom haljinom i upečatljivim kožnim čizmama, a look zaokružila detaljima u svojem stilu - crnim rukavicama, beretkom i efektnim naušnicama. 

Đurđa Tedeschi pokazala zašto je prava modna ikona: Crnu haljinu nadopunila trendi i zanimljivim modnim dodacima
Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo prošetali Stradunom: U ljetnim izdanjima kao da su sišli s naslovnice časopisa
Crno od glave do pete: Đurđa Tedeschi još jednom je dokazala zašto je prava stilska ikona
Hrvatska i svjetska modna ikona na istom mjestu: Đurđa Tedeschi u društvu Anne Dello Russo

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".