Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo prošetali Stradunom: U ljetnim izdanjima kao da su sišli s naslovnice časopisa

Modni duo zna kako odabrati outfite koji neće proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo plijene pozornost odjevnim kombinacijama gdjegod se pojave, a isto su napravili i na Stradunu kad su prošetali u stylish i efektnim odjevnim kombinacijama koje nisu mogle proći nezamijećeno. 

Umirovljena sutkinja često se nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica, a zašto toliko volimo njen stil, pokazala je kad je Dubrovnikom prošetala u ljetnom izdanju. Odabrala je potfrknute traperice i kombinirala ih s must have komadom u svakom ormaru, bijelom košuljom, koja je omiljen komad u ljetnim danima, a look je zaokružila pažljivo odabranim modnim dodacima. 

Odabrala je predimenzioniranu torbu i remen s upečatljivom kopčom, a umjesto šešira s kojim smo je navikli viđati, na glavu je stavila maramu. Inače, trend marama na glavi osobito je popularan ovog ljeta, a moramo priznati da izgleda baš chic

Glazbenik je asimetričnu suknju u struku stegnuo remenom te je kombinirao s crvenom majicom i plavim espadrilama, omiljenim ljetnim odabirom kad je u pitanju obuća. I njegov je izbor bila predimenzionirana torba, što potvrđuje da su takvi modeli veliki hit u ljetnim danima. 

U galeriji pronađite ljetne outfite kojima se možete inspirirati:

Elegancija Đurđe Tedeschi i Maksima Mrvice na Dubrovačkim ljetnim igrama
Dame u crnom: Đurđa Tedeschi, Jadranka Sloković i Josipa Lisac imaju bezvremenski stil
Hrvatska i svjetska modna ikona na istom mjestu: Đurđa Tedeschi u društvu Anne Dello Russo
Crno od glave do pete: Đurđa Tedeschi još jednom je dokazala zašto je prava stilska ikona

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".