Duh starog Pariza u novoj kolekciji La Vie Chic by Lav Lux

Splitska dizajnerica Zorana Rogošić predstavila bajkovitu proljetnu kolekciju
Vidi originalni članak

Zamislite  Pariz  u  pedesetim  godinama  prošlog stoljeća. Prve modne kuće otvaraju  svoja  vrata,  stvaraju  se  prve  couture  kolekcije,  a neki od najpoznatijih  modnih  dizajnera  prisutni su na svjetskoj sceni. Parižanke nikada  nisu  izgledale  tako otmjeno i elegantno kao u raskošnim haljinama optočenim kamenčićima, volanima, strukiranim suknjama i cvjetnim detaljima. Upravo  ovo  slavno  razdoblje  bilo  je  inspiracija splitskoj dizajnerici Zorani Rogošić za novu kolekciju Lav Lux proljeće/ljeto 2017.

Romantična  kolekcija odiše šarmom, raskoši i elegancijom, a inspirirana je zanosom  starog  vremena,  čemu  svjedoči  i naziv kolekcije La vie chic. U kolekciji  prevladavaju otmjene haljine načinjene od profinjenih materijala kao  što  su  svila,  brokat  i  čipka, u kojima ćete se osjećati kao prava pariška  dama.  Osim  dugih,  lepršavih  haljina  s upečatljivim detaljima, prisutni  su i strukirani komadi poput hlača visokog struka u kombinaciji s čipkastim topićima te šeširi širokog oboda za pravi filmski ugođaj.

Ova  modna priča nastala je u Splitu, na prepoznatljivim lokacijama koje su se  odlično  uklopile  u  ovaj modni vremeplov, koji vodi u neka drugačija, ljepša  vremena,  u kojima su elegancija i šik bili prisutni u svakodnevnom životu   poznatih  Parižanki.  Fotograf  Šime  Eškinja  pobrinuo  se  da  u potpunosti  dočara  ugođaj  pedesetih godina na bajkovitim fotografijama La vie  chic kolekcije, a vizažistica Dora Bralić zaslužna je za besprijekoran make-up  modela  Karle Matošić, mlade nade splitske glumačke scene, koja je utjelovila zanosnu ljepoticu iz prošlih vremena.

Duh  pedesetih  godina  i  visoke  mode  s  ulica  jednog  od  najljepših i najmagičnijih  gradova  oživljen je u novoj kolekciji Lav Lux, koja otkriva sve  čari  ženstvenih  materijala, blještavih detalja i romantičnih komada. Kako  biti  Parižanka više nije tajna, a jedino što možemo dodati je: Živio šik! 

Dizajnerski komadi iz kolekcije dostupni su putem Facebook stranice Lav Lux LC by Zorana Rogošić http://bit.ly/lavlux i Instagram profila lav_lux_zr te u sklopu showroom-a Interijeri Aedilis (Dugopolje-Split).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".