Stvarno jako dugo nismo vidjeli ovako cool par, a mislit ćete isto kad vidite njezine neobične čizme!

Street style fotograf Goran Čižmešija zabilježio je zanimljive odjevne kombinacije genijalnog para na zagrebačkim ulicama
Vidi originalni članak

Spajanje uzoraka već je odavno "dopušteno", no dugo nismo vidjeli da to netko radi tako dobro poput novinarke Hane Slišković koja je zajedno s dečkom, ekonomistom Darkom Drežnjakom, pozirala Goranu Čižmešiji. 

Darko nosi kaput Hugo Boss, šal Peek & Cloppenburg, hlače Zara, čizme H&M i naočale Ray Ban. Hana nosi kaput i torbu Zara, haljinu Vero Moda, no name čizme iz Sarajeva i naočale Gucci, a nas su posebno oduševile dvije stvari: prve su njezine vesele "kečkice", a druga je hrabrost za spajanje dva različita cvjetna uzorka. Bravo!

 

* Članak je izvorno objavljen u siječnju 2018. godine 

 

Kome treba ljubavni savjet? 🙋 Na Trešnjevački plac nismo išli po grincek, već po malo ljubavnih mudrosti! ❤️️ Kako je bilo nekad, kako je sad i što raditi da ljubav traje vječno? Evo što su nam rekle kumice... 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".