Dugo je nismo vidjeli: Lejla Filipović zablistala u elegantnoj kombinaciji kojom je istaknula odličnu figuru

Čini nam se da Lejli stoji fantastično štogod odjenula!
Vidi originalni članak

Kozmetički brend Aura, sinoć je proslavio svoj povratak na hrvatsko tržište. Riječ je o brendu duge tradicije, osnovanom prije više od dva desetljeća u Nišu, a danas je jedan od vodećih brendova za proizvodnju i distribuciju kozmetike na ovim prostorima. 

U ugodnoj atmosferi poznatog zagrebačkog restorana Dubravkin put, sinoć su se okupile brojne osobe iz svijeta ljepote i poznate dame među kojima je bila i Lejla Filipović. Lejla je zablistala u jako elegantnoj kombinaciji i pokazala kako se hlače mogu savršeno uklopiti u takav styling. Kombinirala je top na jedno rame s klasičnim hlačama koje joj stoje kao salivene, a svemu dodala divne lakirane salonke s mašnom na prednjoj strani.

Kosu je podigla u visoki rep, a točka na "i" bile su naušnice u obliku ringa, veliki trend već nekoliko sezona. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".