Dugo je nismo vidjeli: Jedna od naših najpoznatijih influencerica odlično 'krši' modno pravilo

Jelena Perić pratila je modne revije Zagreb Fashion Destinationa, a za tu je prigodu odabrala traper-kombinezon
Vidi originalni članak

Jelena Perić jedna je od naših najpoznatijih influencerica u beauty svijetu koju na Instagramu prati više od milijun ljudi. Osim što pratitelji obožavaju njezine make up tutorijale, često oduševljavala ženstvenim i atraktivnim odjevnim kombinacijama. Budući da je nedavno postala majka, nismo je dugo imali prilike vidjeti u javnosti, no na ovom modnom događanju u potpunosti je zablistala.

Jelena je odabrala jedan, ali jako upečatljiv odjevni komad - traper kombinezon, a nadopunila ga je raskošnim modnim dodacima. Pritom je kombinirala srebrne i zlatne komade, što je modno pravilo koje mnogi i dalje ne žele prekršiti, no ona zna kako takve komade kombinirati i pritom postići wow-efekt.

U galeriji pronađite najpopularniju frizuru koju trendseterice obožavaju, a možete je napraviti i kod kuće:

FOTO: Instagram Razdjeljak možete nositi na sredini, ali i s lijeve, odnosno desne strane, a za dašak glamura dodajte obruč za kosu ili ukosnice. FOTO: Instagram Nakon dominacije svih vrsta valova u kosi, početak 2020. godine donio nam je promjenu. FOTO: Instagram Naime, ako je suditi po frizurama trendsetericama i celebrity dama, najpopularnija frizura za ovu godinu bit će potpuno ravna kosa. FOTO: Instagram Riječ je o tzv. sleek hair, a volimo je jer se jednostavno može napraviti i u kućnoj radinosti, a jednako dobro izgleda za svakodnevne, ali i one formalnije prigode. FOTO: Instagram Efektno izgleda i ako se nosi u visokom ili niskom, konjskom repu, a dozu glamura uvijek možete dodati elegantnim ukosnicama i kopčama. FOTO: Instagram Ovu frizuru jednostavno ćete obožavati jer jednako dobro pristaje različitim dužinama kose - od one ultra dugačke, koju cure sve više vole pa do loba i kratkog boba.

Jelena je srebrni remen kombinirala sa šljokičastim salonkama, a look je zaokružila zlatnom torbicom. Svoju dugačku kosu skroz je izravnala te potvrdila da je takva kosa jedan od najvećih beauty trendova. Odabrala je smokey eyes te usne naglasila nude ružem. 

U videu potražite nekoliko klasičnih frizura koje nikad ne izlaze iz mode:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".