Dugo je nismo vidjeli: Đurđa Tedeschi prošetala Dubrovnikom u još jednoj izvrsnoj kombinaciji

Pokazala je kako je prava "majstorica" u kombiniranju uzoraka pa je, osim prugastog, isfurala i leopard uzorak i to na kapi koje su njezin zaštitni znak
Vidi originalni članak

Đurđa Tedeschi prava je modna ikona i uvijek svoje mjesto pronađe na listi najbolje odjevenih Hrvatica. Dugo je nismo imali prilike vidjeti, a ovih je dana prošetala Dubrovnikom i ponovno pokazala izvrsnu odjevnu kombinaciju. 

Odabrala je efektan kaput ispod kojeg je "provirivala" crna haljina, a odlučila se za crne kožne čizme i prugasti šal koji je nosila u ruci. Pokazala je kako je prava "majstorica" u kombiniranju uzoraka pa je, osim prugastog, isfurala i leopard uzorak i to na kapi. Razna pokrivala za glavu njezin su zaštitni znak i sastavni dio njezinih odjevnih kombinacija. 

Kako smo ranije pisali, Tedeschi šešire uvijek bira tako da čine skladnu cjelinu sa svime što nosi na sebi. Ponekad bi prvo odabrala cipele ili haljinu pa krenula u potragu za idealnim šeširom, a nekad bi prema šeširu gradila ostatak stajlinga. Njezini su šeširi dobili i vlastitu izložbu koja se 2019. godine mogla pogledati u Etnografskom muzeju, kao dio još veće izložbe "Kapa dolje!", koja je organizirana povodom 100. rođendana muzeja.

Kao što smo tada pisali, Tedeschi se kroz ovaj modni dodatak često sjeti i svojih bližnjih, noseći primjerke koji je nekim detaljima asociraju na njih. Svaki šešir ima posebnu priču, a tada ih je zapisala kustosica Mareta Kurtin, zajedno s likovnim umjetnikom i diuzajnerom izložbe Silvijom Vujičićem, inače prijateljem gospođe Tedeschi. U pričama su se mogle pronaći zanimljive informacije, od toga kako je izgledao prvi susret s nekim primjerkom, koga je upoznala prilikom njegove nabavke pa sve do reakcija okoline na kreacije, kao i same funkcije šešira. 

Još mnogo izvrsnih odjevnih kombinacija ove modne ikone pronađite u galeriji:

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Ljepotica sa špice prošetala je tako genijalnu suknju da je ostatak kombinacije pao u drugi plan!
Selak Raspudić bira efektnu haljinu, a Vukovac hlače kakve ne viđamo često u Saboru, evo što kaže savjetnica
Tenisice kakve nosi lijepa brineta popularne su već nekoliko sezona, no ne sviđaju se svima
Musić Milanović odvažno kombinira različite uzorke, savjetnica otkriva što znači sklonost spajanju raznih motiva

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".